Úgy tűnik a League of Legends-ért felelős csapat tényleg komolyan gondolta, hogy javítani akarják a kommunikációt a közösség irányába. A friss poszt a ranked móddal kapcsolatos tervezett változásokba enged betekintést.

Immár több hete tart a kampány, aminek a keretén belül a LoL fejlesztői részletesebb és gyakoribb bejegyzéseket adnak ki, hogy a közösség naprakészebb lehessen. Erre azért volt szükség, mivel a játékosok sokszor magukra hagyva érezték magukat.

Korábban már beszéltek róla, hogy szigorítani fogják szándékosan trollkodók büntetéseit, most pedig rá is erősítettek erre, továbbá elmondták, hogy jobban áttekinthetővé is akarják tenni a rendszert. Ez alapján, ha jelentünk valakit, jobban lekövethető lesz, hogy végül kapott-e valamilyen megrovást.

Ranked változások:

A fejlesztők több célt is kitűztek maguknak a League of Legends ranked rendszerével kapcsolatban.

Szerencsére elmondható, hogy a kitűzött feladatok közül mind olyan, amit a közösség is már régen kér, így nincs olyan érzésünk, mintha megint félrecsúszott volna a kommunikáció.

A fejlesztők a következő dolgokon szeretnének javítani a következő időszakban:

  • A matchmaking minőségbeli javítása anélkül, hogy a várakozási idők nőnének
  • Alapvetően jobban átlátható ranked és meccskeresési rendszer
  • Jobb körülmények a képességbeli különbségek elkülönésére
  • Jobb és értékelhetőbb jutalmak azért, ha valaki sok időt tölt a LoL-ban

A fejlesztők ígérete szerint minden második héten kaphatunk egy ehhez hasonló listát arról, hogy mik a tervek és miket sikerült az elmúlt időszakban elérni. Akit a teljes bejegyzés érdekel, erre a linkre kattintva olvashatja azt el.

Nektek mi lenne a legfontosabb változás, amit szeretnétek viszont látni a LoL ranked rendszerében?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×