Hivatalos: új pálya és új karakter is érkezik a VALORANT megjelenésével. Reyna már pár napja be lett mutatva, de Ascent érkezését csak most erősítették meg.

A Riot Games hivatalos Twitter posztban erősítette meg:

már csak pár órát kell várnunk arra, hogy megjelenjen a VALORANT.

A bejegyzés megjelenésének pillanatában már csak 18 óra választott el minket attól, hogy megnyíljanak a szerverek, ami azóta már értelem szerűen folyamatosan csak csökkent.

 

Sőt, már azt is tudjuk, hogy az első epizódot – ami a VALORANT kontextusában valószínűleg a szezont jelenti – Ignition névre keresztelték. Az epizóddal egy, a zárt béta során nem látott karaker és pálya is érkezik. Előbbit Reynának hívják és már napok óta folyamatosan érkeznek róla az újabbnál újabb információk. Utóbbiról viszont most kaptunk először hivatalos hírmorzsát.

A legfrissebb posztban, amiben megerősítik az Ignition epizód startját, a hatalmas név alatt látható néhány apró fehér betű is. Összeolvasva őket az Ascent és az Italy nevet kapjuk. Azt már tudtuk egy ideje, hogy készül egy Velence-stílusú olasz pálya, ám az most lett megerősítve, hogy ez Ascent lesz. Reyna bemutatójában egyébként már Ascent utcáin lövöldöztek a fejlesztők. Íme egy kis ízelítő:

 

Készüljön mindenki, holnap ilyenkor már akcióban lehetünk!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×