Ilyen olcsón sem adták még az ASUS fejhallgatóit.

Ezúttal egy ASUS TUF fejhallgató kapott olyan leárazást, ami mellett nem könnyű elmenni, még akkor sem, ha már van egy jól bevált fejhallgatója az embernek. Az eredetileg 30 ezer forint környékén árult fejhallgatót a Notebook.hu webáruházából ugyanis 7990 Ft-ért tudjuk elhozni, azaz 22 ezer forintot spórolhatunk jelen esetben a teljes árhoz képest.

Az eredeti áron azért bőven akad konkurencia, viszont a 10 ezer forinti ársávban elég kevés jó minőségű fejhallgatót találhatunk, így ezen a szinten valószínűleg kevés hasonlóan szóló szintű terméket találhatunk. Ha pedig mégsem jönne be a TUF Gaming H5 hangzása, akkor ott a 14 napos elállás, amivel minden magánszemély élhet a webshopos rendelések esetén.

Az ajánlatot erre találjátok

A Prohardver tesztjét pedig erre találjátok, érdemes lehet ránézni vásárlás előtt.

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek!

UPDATE:

A notebook.hu állítása szerint tévesen került ki az oldalukra a 7 990 Ft-os árcédula, ennek megfelelően nem teljesítik a megrendeléseket.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×