Meglepő lappal jelentkezett tegnap az EA Sports. A Tottenham támadója, Lucas Moura kapott Champions League Moments kártyát.

Néha képes olyan húzásokra az EA Sports, amit józan ész nem biztos, hogy meg tud magyarázni. Éppen egy ilyen jelenségnek lehettünk tegnap este a szemtanúi. A FIFA 20-ban ugyanis felbukkant egy új SBC, amire valószínűleg senki sem számított.

 

A Ligue 1 TOTSSF időszakának kellős közepén Champions League Moments lapott kapott a Tottenham támadója, a brazil Lucas Moura. A játékos az egy évvel ezelőtti Bajnokok Ligája döntőt érő találata miatt kapta a speciális kártyát, ami ráadásul – játékbeli statjai alapján –  félelmetesen erős lett.

A gond tényleg csak az, hogy a kiadónak ezt már egy évvel ezelőtt meg kellett volna lépnie, akkor viszont nem érkezett semmi. Széttárt karokkal, értetlenül fogadták a tényt a játékosok, hogy Lucas teljesítményét egyszerűen csak szőnyeg alá söpörte a kanadai cég. Most viszont az uborkaszezonnak köszönhetően elővették és beleerőszakolták az aktuális FIFA-ba.

Az érkezésének körülményei mellett már csak a lap kritériumai érthetetlenebbek. Összesen 6 csapatot kell feláldozzunk azért, hogy a brazil a gyűjteményünk része lehessen. Ez jelenleg körülbelül 1 millió Coin ráfordítást igényel a legtöbb platformon.

Íme pár megoldás:

Spurs:

Selecao:

Premier League:

Top Performer:

Két 89-es csapat:

Ha tehát Premier League csapatot irányítasz és feltétlenül szükséged van egy kiváló szervező játékosra, aki könnyedén betöltheti a középső támadó pozíciót, Lucas Moura kiváló vétel lehet. Az 1 milliós árcédula talán nem a legmegnyugtatóbb, de ha tényleg nagyon szükségünk van rá, abszolválható. Összességében szerintem kihagyható kártya, az EA kissé túllőtte a kritériumokat, így nem valószínű, hogy sokan rá fognak repülni.

Természetesen ha valaki úszkál a milliókban, akkor balgaság lenne nem kivenni.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×