Új információk kerültek nyilvánosságra a VALORANT megjelenésével kapcsolatban. Riot Morello árult el pár részletet az új verzióról.

Jövő héten megjelenik a VALORANT, a Riot Games első kompetitív FPS játéka. A lövölde hatalmas sikert aratott a béta időszak során, több Twitch nézői rekordot is megdöntött. Épp ezért várhatóan a játékosbázis is hatalmas lesz, már csak azért is, mert ingyenes lesz. A League of Legends alapján van már tapasztalata a kiadónak a Free-to-Play címek kezelésében, így biztosan nem lesz gond a fenntartásával.

A zárt béta során 10 hőst próbálhattak ki, majd tanulhattak meg a szerencsés játékosok. Ugyan limitált példányszámban szórta a hozzáféréseket a Riot, több ezer ember játszhatott így is nap, mint nap a nagy sikerű FPS-sel. Összesen három pályán mérhették össze tudásukat, akár Ranked módban is.

A szervereket lelőtték a hivatalos megjelenésig, jelenleg senki sem játszhat a VALORANT-tal.

Ami összességében nem probléma, tiszta lappal indul mindenki június másodikán. Riot Morello egy rövid tweet erejéig betekintést engedett az érkező csomagba, jó pár újdonsággal készülnek a fejlesztők:

  • Érkezik a 11. ügynök, valamint a negyedik pálya
  • Omen képességein alakítanak – A füstjét, az ultiját, valamint a vakítását fogják javítani
  • Ugyan Omen kapja a legnagyobb változásokat, egyéb egyensúly változtatásra is lehet számítani
  • Javítanak a találatok szerveroldali regisztrálásán, valamint az FPS-t is kikupálják

Lesz miért várni tehát a jövő hetet! Végre útjára indul a Riot Games legújabb kompetitív játéka, ezúttal mindenki számára.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×