Vagy a Doomsday event, vagy a következő szezon, de valami biztosan nincs még kész, hiszen egy újabb héttel eltolták a Season 3 indulását a Fortnite-ban.

Az Epic legújabb közleményéből kiderül, a május 30-ra tervezett in-game eseményen túl a harmadik szezon rajta is későbbre tolódik. A késések mögött a harmadik szezon tökéletesítése az indok, az Epic Games ugyanis nem szeretné félkészen elindítani a következő felvonást.

Mikor indul a Chapter 2 Season 3?

Szerencsére most nem több hetes csúszásra kell számítani, mindössze egy héttel ment odébb a rajt, június negyedike helyett 11-én indul a következő szezon.

A tapasztalt Fortnite játékosokat talán nem éri meglepetésként az újabb csúszás, nem először fordul ugyanis hasonló elő.

Mi lesz a Doomsday-jel?

A korábban Doomsday-ként emlegetett esemény az adatbányászok által lett erre a névre keresztelve. Most, hogy már az ajtóban van, az Epic elárulta, a hivatalos verzió a Device esemény. Bár a korábbi sokkal hangzatosabb volt, legalább már konkretizálódnak a dolgok.

Fontos, hogy például a Travis Scott koncerttel szemben ez egyszeri alkalom lesz, aki lemarad, annak nem lesz lehetősége máskor megnézni a történéseket a játékon belül.

A Device esemény június 6-án este 8 órakor lesz

Aki szeretné élőben megnézni, mindenképp érdemes már legalább fél órával az indulás előtt belépnie a játékba, nehogy az esetleges túlterheltség miatt később erre már ne legyen lehetőség.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mi fog történni a Device esemény alatt, de jó eséllyel érinti majd The Agency épületét.

Szerintetek kell további eltolásra számítani, vagy most már nagyon egyenesben vagyunk?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×