A Fortnite legutóbbi frissítése rendesen megzavarta a mérkőzések állóvizét. Sokan úgy gondolják, Midas ténykedései lehetnek a háttérben.

A v12.61-es frissítés egy relatíve kicsi csomag lett, egy Outfit és némi fájl érkezett csak a szezon utolsó ciklusával. Épp ezért a közösség úgy hitte, alig fog változtatni valamit az alapjátékon. Ám kiderült, hogy egy kulcsfontosságú játékelem szignifikánsan módosult. Ez pedig nem más, mint a Vihar-ciklus.

Az első zóna szokatlanul nagy a v12.61 megjelenése óta, valamint a következő szűkülések sem úgy viselkednek, ahogy korábban. A megszokott időtartamok rövidültek, arról nem is beszélve, hogy hatalmas a különbség az első és a második biztonsági zóna között. Egy szó, mint száz, rendesen felgyorsult a játék, szinte nem is éri meg a sziget széleire ugrani, ugyanis alig lesz idő rotálni.

A legvalószínűbb magyarázat minderre a közelgő esemény előkészítése. Az Epic Games szereti a játékosok élményeit beleszőni a Fortnite történetébe, így most valószínűleg a Doomsday Device hatását érzékelhetjük játék közben. Midas tehát elkezdte megvalósítani a tervét, elérkeztünk a szezonzáró esemény első fázisához. Ezt a teóriát különböző tartalomgyártók is megerősítették, többek között Ali-A is tweetelt az esetről:

 

Azok, akiknek nem tetszik a jelenlegi helyzet, ez alapján fellélegezhetnek. Csak átmeneti ideig viselkedik ilyen furcsán a Vihar, a következő szezontól kezdve visszaáll minden a rendes kerékvágásba. Már ha az átalakult pályát annak lehet nevezni…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×