Nem szívbajosak a nepáli köztévé szerkesztői. Egy FIFA montázzsal szemléltették a sporthírekben a Red Bull Leipzig győzelmét. Gratulálunk!

A koronavírus-járvány alatt már egészen megszokottá vált, hogy esportokat nézhetünk a tévében. Európában a F1 a legnagyobb nyertes, Amerikában viszont pörög a Nascar, a UFC, a FIFA és még sok más játék közvetítése.

Aztán persze vannak országok, ahol már annyira szerves része a mindennapoknak egy jó FIFA meccs, hogy akár a sporthírekbe is bekerülhet.

Természetesen viccelünk, a nepáli köztévé szerkesztőinek ugyanis jó eséllyel nem esett le, hogy mit csináltak. Mikor az RB Leipzig – Mainz meccsről kerestek összefoglaló anyagot, sikerült egy FIFA videóhoz nyúlni. Ez aztán senkinek nem tűnt fel, így csont nélkül lement adásban, mutatjuk:

Nepali national television highlighted a Fifa Gameplay as Leipzig’s win over Mainz. from FIFA

Persze a FIFA 20 már egészen életszerű, ha a grafikát tekintjük, azért nem lehet egy nagy labdarúgó fanatikus, akinek nem tűnnek fel furcsaságok. Mindenesetre az internet népe jót nevet a dolgon.

Azért kíváncsiak lennénk, hogy azóta jelzett-e valaki az illetékesnek, hogy egyébként egy játék részletét sikerült bevágni az adásba. Arról már nem is érdemes sokat beszélni, hogy a jelenet vége is csak úgy lóg a levegőben.

Szerintetek a járvány végeztével képesek lesznek az esportok bent maradni a tévében?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×