Meglepő, hogy mennyire magára hagyta Udyrt a Riot Games az elmúlt években. Elkészítettek hozzá egy frissítést, majd sosem jelenítették meg.

Köztudott, hogy a Riot Games szereti ráncfelvarni híres játékát, a League of Legends-et. Ez a mentalitás egyáltalán nem új keletű, évekkel ezelőtt is foglalkozott idejétmúlt játékelemekkel a kiadó. Ilyen több között Udyr is, aki még 2009 decemberében jelent meg. A karakter tehát idén lesz 11 éves, ez pedig azt jelenti, hogy bőven lenne mit frissíteni rajta.

Meglepő módon nem tervez VGU-t készíteni hozzá a fejlesztőcsapat, bár korábban már volt arra ígéret, hogy korszerűsítik. Még 2013-ban jelentette be a Riot Games, hogy ugyan új modellt nem, de teljesen új ikonokat viszont kapni fog a karakter. „Kezdetnek nem is rossz” – gondoltuk, majd vártuk a megígért tartalmakat. Nos, ami érdekes, hogy ezekre azóta is várunk.

Radioblur munkái 2013-ból; Forrás: DeviantArt

Radioblur, aki a Riot Games egyik grafikusa, hét éve feltöltött egy képet a DeviantArt profiljára, amiben a legfrissebb ikonmunkáit mutatta be a követőinek. A legtöbbje mind a mai napig a játék részét képezik, mégis egy-kettő kitűnik a listából. Azok az ikonok bizony Udyr képességének új képei, amik valamilyen oknál fogva azóta sem jelentek meg se PBE-n, sem pedig az éles szervereken.

Az első és egyetlen kép Udyr új ikonjairól

A stílusos ikonok egyébként kiváló frissítései lettek volna a karakternek, ezekkel feldobva szinte biztos, hogy nem tűnne a hős 11 évesnek. Ám valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva azóta sem foglalkozott Udyrral a fejlesztőcsapat, holott tényleg csak aktiválni kellene az új ikonokat, elvégre elkészültek.

Remélhetőleg a jövőben napvilágot látnak Radioblur alkotásai. Ha máshogy nem, egy VGU keretein belül.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×