Május 26-án újra frissültek a playlistek és az üzlet kínálata is megújult a Modern Warfare-ban és a Warzone-ban egyaránt.

Az utolsó heti frissítést nem szabta túl az Infinity Ward. A Season 4 végéhez közeledve már nagyobb prioritást élvez a következő felvonás alakítása, de azért nem jöttek üres kézzel a fejlesztők.

Négy új tartalom a shopban

A Ronin és a Plunder pack mellett két bundle is érkezett a játékba. Bár egyértelműen a Plunder a legmenőbb, ahol a fekete és arany dominál, ezekre is megéri vetni egy pillantást.

1600 CP-ért cserébe lilába boríthatjuk a felszerelésünket. Két tervrajz mellett egy kés, egy charm és egy egész jópofa calling card is a miénk lehet. Nem a legjobb ár/érték arányú csomag, de ha a szezon végén maradt egy kis fölös játékbeli pénz, a szín kedvelőinek mindenképp kötelező.

Bár a Lumber 400 CP-vel drágább, jóval több dolgot is kapunk a pénzünkért cserébe. Kezdve az egyedi Bunyan, kapunk még 3 tervrajzot, egy befejező mozdulatot és további apró testreszabható kiegészítőket.

Sajnos a Warzone semmilyen játékbeli frissítést vagy javítást nem kapott

Ilyen szinten csak a Modern Warfare-ba nyúltak bele most a fejlesztők. Mechanikai újdonság ott sincs, érkezett viszont összesen 7 új playlist, ezek a következőek:

  • Ground War
  • Blueprint Gunfight
  • Gun Game on Gunfights maps
  • Deathmatch Domination
  • Drop Zone
  • Shoot House 24/7
  • Shipment 24/7

Ha a battle royale nem is bővült, azért a shopban elég menő a már fentebb is említett Plunder Pack, erről itt találjátok a videót:

 

A csomag Xzibit nevével fémjelzett, aki egykor az autók teljes csicsára való tuningolásáról volt híres. Persze közben zenélt, műsort vezetett és még sorolhatnánk. A Plunder Pack kinézeteivel mi is kicsit az ő bőrébe bújhatunk és igazán kitűnhetünk a tömegből.

Nektek melyik csomag a legjobban bejövős? Vesztek még valamit ebben a szezonban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×