Pedig még csak szerda van.

Annak ellenére, hogy még nemrég érkezett meg a Prizma 2 kollekció, a CS:GO közösség hamar túltette magát az új skineken. Az elmúlt napokban több olyan skin is felkerült a redditre, ami mellett a játékosok egyszerűen nem tudtak elmenni szó nélkül. Ezek közül gyűjtöttük össze a 3 legegyedibbet, amit mi is szívesen viszont látnánk a játékban.

FAMAS | Holo Spectacle v2

Holographic Famas rework, where the skin changes depending on the lighting! from GlobalOffensive

Mintha csak maga az Nvidia készítette volna egy Ray Tracing promócióhoz. A skin különlegessége, hogy a környezettől függően jelennek meg rajta a motívumok. Őszintén szólva nem csodáljuk, hogy a CS:GO közösség így felkapta a skint. Multihawk munkájára itt tudtok szavazni.

AK-47 | PRINTSTREAM

Már rengeteg AK47 skin van a játékban, de a teljesen fehérre fújt darabok valahogy nem mentek még át egyszer sem a Valve rostáján. A Prinstream készítője egy igencsak igényes fekete-fehér kombóval és rengeteg motívummal látta el a fentebbi skint. Ennek megfelelően kellően letisztult, de egy kicsit mégis hivalkodó. Erre itt tudtok szavazni.

M4A4 | Prey

Egy játékos pár hete úgy döntött, ő is belevág a skin készítésbe. Az első munkáinak egyike pedig az M4A4-re készített Prey lett, amivel hamar belopta magát a CS:GO közösség szívébe. Egyesek szerint a Prey felirat túlságosan is ki van hangsúlyozva a táron, ezen kívül túl sok kritikát nem kapott a skin, a legtöbben már most hentelnének vele. Meg tudjuk érteni. Erre pedig itt tudtok szavazni.

Neked melyik skin jön be a leginkább? 

 

×