Frissült a napi Item Shop ciklus és az elmúlt időszak egyik legnagyobb durranása tűnt fel benne. Visszatért Recon Expert, közel 3 év után.

A Fortnite sokat köszönhet a minőségi kozmetikai rendszerének. Az Outfitek és egyéb stílusos kiegészítők tonnaszámra értékesítődnek nap mint nap, ez pedig az egekbe emelte az Epic-et. Ekkora kultusza a skineknek talán még egyetlen másik játékban sem volt a Battle Royale-ig. A Fortnite-generáció használta először a „Default” kifejezést azokra a játékosokra, akik gyengébbek voltak az átlagnál. Ez pedig gyakorlatilag annyit jelentett, hogy azok a játékosok, akiknek nincsen speciális Outfitje, „nem ér semmit”.

Ezt meglovagolva különböző promóciós akciókat kezdett el felfuttatni a kiadó, ilyenek voltak a Twitch Prime skinek, vagy a PS Plus, valamint a Samsung exkluzív tartalmak. Az emberek hajlandók voltak különböző platformokra regisztrálni, vagy megvenni egy telefont egyetlen kozmetikai tartalomért.

Az első szezonban még egyáltalán nem volt divat komoly összegeket ráfordítani egy ingyenes játékra. Épp ezért, az ekkor megjelent Outfitek mind a mai napig őrületesen ritkának számítanak. A Renegade Raidert és Recon Expertet birtokló felhasználók csillagászati összegekért keltek el Ebay-en. Ám mától azok az accountok, amik csak Recon Expert miatt kerültek sokba, bizony értéküket vesztik.

Visszatért ugyanis Recon Expert az Item Shopba. A skin utoljára 2017 novemberében bukkant fel az Item Shopban, egészen pontosan 927 napja.

Recon Expert és az új stílusa

A mai Item Shop ciklussal viszont visszatért, ezzel lenullázva ezt a hajmeresztő szériát. Az Epic ráadásul nem is kér érte sokat, ráadásul 1200 V-Buckért nemcsak a skint, hanem az új stílusát is megkapjuk. Most biztosan nem boldogok azok, akik több tízezer forintot költöttek azért, hogy Recon Expert bőrében mutatkozzanak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×