Furcsa hibára lettek figyelmesek a Warzone játékosok az utóbbi időben. Oda nem illő fegyverek spawnolnak Verdansk-ban. Jöhet a Juggernaut?

A Warzone a megjelenése óta hatalmas sikert arat a gamer közösségben. A játékot már több mint 50 millió ember töltötte le. Az ingyenesen elérhető Modern Warfare mód most újabb játékmóddal bővülhet.

Többen is arról számolnak be az elmúlt időszakban, hogy a földön található loot között találnak a Juggernautoktól már jól ismert minigun-t, mely egyértelműen nem a játék alapvető eleme.

Az elmúlt időszakban komoly változások érkeztek Verdansk-ba, például tizenkét bunker is jelölésre került, melyek létezésének oka még mindig nem teljesen világos. Akár az is elképzelhető, hogy ezekhez kötődhet a minigun megjelenése, mely új módot vetít előre a Warzone-ban.

A Juggernaut már jól ismert killstreak a Modern Warfare játékosok között, 15 fragért ugyanis átváltozhatunk és egyedül megehetjük reggelire az ellenfeleinket.

A minigun felett még a kis ismertető ablak is megjelenik, a játékosok teljesen úgy látják, mintha egy akármilyen fegyvert szeretnének felvenni a földről. Természetesen interakcióba nem tudnak lépni vele, így a fegyver mindeddig érintetlen maradt.

Bár a Juggernaut páncél megjelenése túlságosan OP lenne, azt elképzelhetőnek tartjuk, hogy esetleg egy külön, ennek dedikált módban beépítésre kerül.

A ModernWarzone nevű adatbányász információ szerint egy olyan playlist érkezhet, melyben a csapatok a páncél megszerzéséért harcolnak, így egy teljesen új csavar kerülne a játékba.

Nektek tetszene a Juggernaut mód? Túl bosszantó lenne a páncél bekerülte, vagy bíztok magatokban annyira, hogy meglenne a cucc?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×