A sokak által követett újságíró, Geoff Keighley délután a Riot Games fejlesztőivel beszélget, ami során lerántják a leplet valami nagyobb dologról.

Geoff Keighley újságíró és a Summer Games Fest producere Twitteren bejelentette, nagyszabású VALORANT bejelentésre készül. A Riot Games-szel karöltve magyar idő szerint délután öt órakor valamiről lerántják a leplet.

 

Mivel az esemény „VALORANT Update and Announcement” címszóval hirdetik, valószínűleg valami komolyabb játékmenetbeli változásról lesz szó. Két nagyobb lehetőséget határozott meg a közösség: vagy egy új ügynököt mutatnak be, vagy végre új információkat kapunk a velencei témával megspékelt új pályáról.

Az előbbi azért esélyesebb, mert a Riot Games korábban kijelentette: legalább 12 ügynökkel és 4 pályával szeretnék élesíteni a játékot nyáron. Jelenleg a bétában 10 játszható ügynök van, így ha tényleg szeretnék 10 fölé tornázni a karakterszámot, bizony el kell lassan kezdeniük bővíteni a repertoárt.

Abban is reménykedhetünk, hogy a Keighley-vel folytatott beszélgetés során a fejlesztők vázolnak egy pontosabb megjelenési dátumot is. Most, hogy a járvány-helyzetre való tekintettel sikerült átszervezniük a munkafolyamatokat, remélhetőleg gördülékenyebben megy a fejlesztés, mint a káosz legelején. Délután minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×