A projekt kicsit kevesebb, mint egy éve jött létre, de a Patreon oldalon már havonta több mint 25 ezer dollárral támogatják a rajongók.

Úgy tűnik, hogy a Sims igazi riválisát köszönthetjük ebben az új játékban, mely Patreonon gyűjti a támogatókat. Talán joggal nevezhetjük a Sims sorozatot a világ legjobb élet-szimulátorának, hiszen kevés olyan játék volt, ami meg tudta közelíteni a sikerét. Lehet, hogy ez most megváltozik, amikor belép a képbe a Paralives.

A játékot Alex Massé és indie csapata fejleszti, a cél pedig az, hogy létrejöhessen a világ legjobb életszimulációs játéka.

A projekt ráadásul kizárólag Patreon adományokból építkezik. A játékban természetesen lehetőség van házat venni és tervezni, karaktereket készíteni, azokat testreszabni, az életüket pedig egy szimulált városban irányítani, alakítani. Nyilvánvaló, hogy műfajából adódóan elég sokat merít a Sims játékokból, azonban Massé azt írja a leírásban, hogy az építés és a tervezés jóval kidolgozottabb és több lehetőséget kínál.

 

Ha megnézzük a projekt Patreon oldalát, láthatjuk, hogy az embereknek már nagy igénye van egy új címre a műfajon belül. A Paralives projektje alig egy éve indult, de már 8 ezer támogatót gyűjtött, ráadásul a fejlesztésre már havonta 25 ezer dollár gyűlik össze.

Utóbbi rendkívül figyelemfelkeltővé varázsolja a projektet, hiszen a játék jelenleg még fejlesztési szakaszban van. Érdekes lesz látni, hogy a játék milyen szinten lesz képes megdönteni a Sims sikerét. Az érdeklődés iránta egyértelmű, persze a játék megjelenéséig még sok minden változhat.

Neked hogy tetszik a Paralives?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×