Az Epic Games úgy döntött, kompenzálja azokat a felhasználókat, akik olyan játékot vettek teljes áron, amely nemrégiben volt leértékelve.

Arról, hogy milyen kedvezmények érhetők el a különböző platformokon, általában az összes magyar gamer tematikájú oldal igyekszik hírt adni. Mégis előfordul, hogy az ember nagyon szeretne megvenni egy címet, de már pont lemaradt az akcióról.

Az Epic Games azonban úgy döntött, hogy változtat a üzletpolitikáján, és részleges visszatérítést nyújt azoknak, akik teljes áron vesznek meg valamit, ami pont a közelmúltban volt leértékelve.

„Azon teljes árú játékvásárlások esetében, ahol a cím nemrég volt leértékelve, a teljes árkülönbözetet visszatérítjük” – tette ki a hírt elsőként a Twitterre Joshua Boggs, a Studio Mayday társalapítója. Ez azt jelenti, hogy ha lemaradtunk a kedvezményről, a különbözetet visszakapjuk, amennyiben pont lecsúsztunk a kedvezményről.

Az Epic az év elején frissítette az Epic Games Store visszatérési politikáját, hogy növelje a már máshol elérhető irányelveket. Így most már két héten belül simán vissza lehet kérni bármennyi megvásárolt játék árát, amennyiben nem játszott valaki többet két óránál.

Ez azért elég jó hír, nem?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×