A Chapter 2 Season 2 végéhez közeledve összeszedtük, hogy mik a legvalószínűbb jutalmak, amik az esedékes Overtime Challenge végén érkezhetnek.

Lassan a Fortnite Season 2 végéhez érünk, már csak pár hét van hátra, szóval lassan aktuális lesz az Overtime kihívások érkezése a játékba. Az elmúlt szezonokban mindig láttunk valamilyen Overtime Challenge-t, így bízhatunk benne, hogy az Epic most is meglep minket ezekkel.

Összeszedtünk három esélyes forgatókönyvet, amikkel megpróbáltunk a legrosszabbra is felkészülni.

+1. Overtime Challenge nélkül maradunk

Bár ez lenne a legbosszantóbb forgatókönyv, sajnos rá esély, hogy ez történik majd. A szezon sokkal hosszabbra nyúlt, mint azt korábban tervezték a fejlesztők és már így is rengeteg plusz XP-t kapott a közösség. A Location Domination kihívások és az arany kinézetek már így is elegek lehetnek az Epic emberei szerint.

Bár erre kevés esélyt látunk, mindig érdemes a legrosszabbra készülni.

3. Deadpool variánsok

A MARVEL hőse kulcsfigurája volt a Chapter 2 Season 2-nek. Deadpool hetekig tartotta izgalomban a közösséget érkezésével és a szándékosan bugyuta kihívásaival. Ennek okán gondoltuk, hogy esetleg az Epic még visszanyúl hozzá, amikor az Overtime kihívásokkal foglalkoznak majd.

Képzeljétek csak el, hogy milyen lenne egy Deadpool ruhába bújtatott Midas vagy Agent Peely. Szuper csavar lenne a karakterek összemosása, már csak az Epic-en áll vagy bukik, hogy élnek-e a lehetőséggel.

2. Frakciók közti váltás

A szezon kezdetén sokat beszélt arról az Epic, hogy milyen fontos szerepe lesz majd a játék során, hogy a megfelelő oldalra álljunk. A záráskor elképzelhetőnek tartjuk, hogy esetleg lehetőséget adnak a fejlesztők arra, hogy bizonyos kinézetek ellentétes frakciójú verzióját is feloldhassuk.

Bár ezzel kicsit ellene mennének a korábban felépített történetnek, azért nem lennénk elkeseredve, ha TNTina mindkét glidere a raktárunkban pihenne, de Meowscle különböző színvariációitól sem keseregnénk, ha elérhető lenne.

1. Platinum, bronz, ezüst és gyémánt variációk

Ez lenne a legeredetibb és valószínűleg a legnépszerűbb forgatókönyv, amit csak el tudunk képzelni. Az arany verzió már amúgy is a játék része, akkor pedig már miért ne lehetne több lehetőségünk a színezésre.

Egy bronz Meowscles vagy gyémánt Midas igazán különlegessé tehetné a végjátékot és egyébként is tökéletesen bele illene a Fortnite világába.

Diamond Midas már meg is született iFireMonkey fantáziája alapján, mi nagyon szívesen viszont látnánk élesben is a koncepciót.

 

Szerintetek mivel készül az Epic Games a szezon lezárására? Jutalom nélkül maradunk, vagy valami olyan jön esetleg, ami nem szerepel a listán?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×