Még a héten érkezik a Gulag frissítés, mely végre feldobja az unalmas pisztoly-pisztoly párbajokat. Érkeznek az SMG-k és az AR-ok a harcba.

Véget értek azok a napok, amikor csak pisztollyal kavarhattunk a Gulagban. Az Activision megerősítette, hogy sok új fegyver mellett még egy sosem látott eszköz is érkezik a Warzone-ba.

Miközben a shotgunok és pisztolyok továbbra is elérhetőek lesznek, mostantól más fegyverrel is találkozhatunk a túlélésért folytatott harc során.

Az új fegyverek között szerepel az AK-47, M13, Kilo 141, Ram-7, Striker 45 és még sok más.

A Gulagot érintő változások mellett egy új eszköz is tiszteletét teszi a Warzone-ban. Az Armor Box egy szuper újítás, ami felgyorsíthatja a harc előtti felkészülést.

Hasonlóan a töltényes ládához, az Armor Box is a teljes csapatot újratölti, csak épp lőszer helyett a pajzsot frissíti fel a játékosokon. A láda a sima loot részeként is megtalálható lesz, de benne lehet Supply boxokban és a Buy Stationnél is megvásárolhatjuk majd.

A héten érkezik egy klasszikus játékmód is a Warzone-ba, a Classic Battle Royale. A mód lényege, hogy nincs vásárlás, nincsenek contractok és a Gulagból sem térhetünk vissza, a kör pedig folyamatosan szűkül, szóval érdemes sietni.

Ez a sok tartalmi frissítés mind a következő napokban esedékes, szóval izgalmas hét elé néz a Warzone közösség.

Nektek tetszenek a változtatások? Kipróbáljátok majd a Classic Battle Royale módot?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×