Ha beigazolódik Doran érkezése, az a lore szempontjából is érdekes dolgokat vezethet be a League of Legends világába.

Korábban már szinte készpénznek lehetett venni, hogy a League of Legends új hőse Yasuo féltestvére lesz, Yone. A fivérek gyerekként közel álltak egymáshoz, később azonban a háború elválasztotta őket. Mikor Yone hazatért, már nem álltak egy oldalon, Yasuo azonban könnyűszerrel felülkerekedett és végzett a fivérével.

Ez a sztori egyelőre mellékvágányra kerülhet

Bár Yone és Yasuo kapcsolata is rendkívül izgalmas, ennél még sokkal mélyebbre hatoló karaktert is bedobhatnak a fejlesztők. Az új találgatások szerint ugyanis maga Doran érkezhet, aki több alapvető eszközért is felelős a League of Legends-ben. Az ő nevét viseli többek között a Doran’s Blade, Doran’s Ring és a Doran’s Shield is.

Doran mindent tőlem tanult meg – Ornn.

Doran egyelőre egy nem játszható karakter, ennek ellenére mégis alapvető építőköve a sztorinak. Már Fiddlesticks érkezésekor voltak rá utaló jelek, ilyeneket pedig a Riot nem sűrűn rejt el céltalanul.

A sztori szerint Doran is a Wuju rend tagja, épp úgy, mint Master Yi, de nem csak ennyi kapcsolat van kettőjük közt. A potenciális új hős készítette Yi pengéjét és maszkját is, sőt Wukong felszereléséért is ő a felelős.

A Riot egyelőre nem beszél a következő hősről, így minden csak találgatás szintjén állja meg a helyét. Amint valami kézzelfogható érkezik, mi megírjuk nektek.

Szerintetek túl nagy lépés lenne Doran bevezetése, vagy jó lenne az alap eszközök készítője új hősnek a játékba?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×