Már a sztratoszférába is feljuthatunk a Call of Duty: Warzone-ban. Egy új hibának köszönhetően a talaj akár trambulinná is változhat.

Néha őrületes helyzetekbe sodorhat minket a Warzone. Az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty battle royale sok ezer embert varázsolt el relatíve rövid idő alatt, ám ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül hibátlan.

A játékmenet kiváló, véleményem szerint objektíven is az egyik legjobb címe a kategóriának a piacon. Ezt az eredményt ugyan néha beárnyékolják a csalók, de még mindig ott a remény, hogy egyszer a fejlesztők két vállra fektetik őket.

Ha ez sikerül, akkor már csak az egyszer-egyszer előforduló játékhibákkal kell megküzdenünk. Vannak olyan esetek, amik elveszik a kedvünket a játéktól, de szerencsére előfordulnak olyan szituációk, amiken inkább jót mulatunk. Leecop1000 Redditen osztott meg egy esetet, ami inkább az utóbbit képviseli.

APPARENTLY THE GROUND IS A TRAMPOLINE, I bounced off into Oblivion! LOL from CODWarzone

Ugyan egy rakás pénz és egy játékostárs bánta, azért egy ilyen jeleneten inkább nevet az ember, mint bánkódik.

A frissen felélesztett társ landolás után úgy döntött, megnézi a sztratoszférát inkább. Ebben a játék is a segítségére sietett, a talajt ugyanis trambulinná változtatta.

Mostanában sűrűn fordulnak elő hibák a respawn lehetőséggel. Az Infinity Wardnak bőven lesz mit javítani.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×