Hétfő 7 órát ütött az óra, ami annyit jelent megérkezett a Liga NOS TOTSSF csapata. Ti melyik játékost zsebelnétek be?

Előző hét hétfőn a török liga TOTSSF csapata köszöntött be hozzánk. Falcaot objectiven keresztül, többit pedig SBC formájában vagy csomagokból húzhattuk be.  Múlt héten eléggé érdekesre sikeredett a player pick, hiszen a legtöbb gold 2-es csomagban előfordult, hogy csak török játékosok voltak kivehetőek.

LIGA NOS

A tegnapi töltőképernyő után biztossá vált, hogy a Liga NOS TOTSSF csapata fogja váltani a török brigádot. Napközben meg is írtam a tippjeimet, és legjobban talán mindannyian Telles lapját várjuk. Már a Headliner és IF lapjai is igen mutatósak voltak a csapatokban.

A találgatásoknak most azonban vége, hiszen itt van és megérkezett a legújabb szezon csapata! A Liga NOS TOTSSF teljes kerete:

Objective útján Mathieu feloldható, SBC-be pedig Diaz érkezett. Ezekről a játékosokról, és kiváltásukról még bővebben fogok írni!

A játékosok jövő hét hétfő este 7 óráig elérhetőek a pakkokban. A Liga NOS játékosai a Bundesliga játékosaival együtt kerül a player pickek közé. A hét során pedig játékos SBC-k, Upgrade pakkok, valamint garantált játékos is várni fogja a grindolókat, így figyeljetek a lejárati dátumokra, valamint arra, hogy mire és hogyan osztjátok be a pénzt!

Nektek valamelyik lap szimpatikus a felhozatal közül?

×