Smooya és Snappi egy mongol csapattal tárggyal, és már közel lehet a megállapodás a Tiger együttesével. Lehet, hogy Ázsiába költözik a két játékos?

A brit mesterlövész smooya, a koronavírus alatt vált szabadúszóvá, miután a határok lezárása miatt nem tudott a Chaos csapatához csatlakozni. Kérdéses volt, hogy hol fogja folytatni a pályafutását, de most úgy tűnik, hogy megvan a következő állomás. A transzferpletykák szerint ugyanis a mongol Tiger csapata akarja szerződtetni.

A tigrisek az ESL One: Road to Rio Ázsia versenyét nyerték meg, ahol a döntőben a TYLOO csapatát győzték le. Mindenesetre nem árt a mongoloknál a tapasztalt játékos, ezért is döntöttek úgy, hogy nem egy, hanem két európaival is bővítenék a keretet.

A brit úriember mellett ugyanis Snappire is kivetné a hálóját a szervezet, aki jelenleg a Heroic-kal áll szerződésben. A dán játékos múlt hónapban került kispadra, és emiatt is favorizálná a váltást. Valószínűleg a Heroic számára se lenne hátrányos az üzlet, és a megfelelő összeg ellenében túladnának Snappin.

A két európai Bold „ncl” Batsuh-t és Yesuntumur „nin9” Gantulgát váltja majd a csapatban. Ha összejön a transzfer akkor a Tiger együttese így fog kinézni:

Mongolia Gan-Erdene „dobu” Batbold
Mongolia Batbayar „kabal” Bat-Enkh
Mongolia Erdenetsogt „erkaSt” Gantulga
United Kingdom Owen „smooya” Butterfield
Denmark Marco „Snappi” Pfeiffer

Valószínűleg smooya alig várja, hogy újra versenyezzen, és Snappi is örülne, ha végre újra kezdőbe kerülne. A transzfer egyelőre nem végleges, de a HLTV forrásai szerint közel a megállapodás

Ti mit gondoltok, sikeres lehet számukra az ázsiai kalandtúra?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×