Végre találtál jó csapattársakat, miközben a Solo Que ranglétráját mászod? Szívesen együtt maradnátok? Ez lehet a következő fejlesztés.

Nehéz olyan csapattársakat találni a Solo Que kalandjaink során, akikkel tényleg százszázalékosan meg vagyunk elégedve. Ezeket az embereket persze igyekszünk hozzáadni a barátlistánkhoz, vagy csak egy jó emlékként megőrizni a tudatunkban. A VALORANT játékosai most arra kérik a Riot Gamest, hogy ők is építsék be az együtt maradás lehetőségét.

VALORANT

Az Overwatch-ban erre már van funkció, és minden játék után lehet arról szavazni, hogy szeretnénk-e együtt maradni a csapattal. Persze a döntés egyéni, tehát nem kötelező mindenkinek a következő meccsnek együtt nekivágni. Egyesek szerint azért is lenne fontos, mivel ezzel is csökkenteni lehetne a negatív csapattársak előfordulását a saját mérkőzéseinkben. Sajnos a toxic játékosok ide is beférkőztek, így néha igen kellemetlen lehet a játék, főleg ha nem akadnak be sorra a fejesek.

„Számunkra ez egy prioritás. Nem csak a rövidtávú, hanem a hosszú távú terveink között is szerepel, hogy azok a játékosok, akik a győzelemre törekednek és tisztelettudóan viselkednek csapattársaikkal, illetve ellenfeleikkel, hasonló élményben részesüljenek.” – mondta Anna Donlon az egyik fejlesztői posztban

A honor rendszer már a League of Legendsben is jó ideje benne van, így nem lepődnék meg, ha valami hasonlót a VALORANT-ban is viszont láthatnánk. A solo játékosok élményét tovább nehezíti, ha egy full premade squad ellen kell szembenézniük. A csapattal maradás lehetősége ezen is segítene, hiszen már legalább egy meccset lejátszottál azokkal az arcokkal, akikkel a kövi csatának neki vágsz. Szerintem ezt a lehetőséget mindenképpen bele kellene tenni a játékba, hiszen jó csapattársakat találni, igazi kincs.

Ti milyenfajta csapattársakkal találkoztok leginkább? Volt akit már játék után hozzáadtatok a barátlistátokhoz?

×