Markus „Kjaerbye” Kjaerbye nemrégiben megerősítette, hogy a egészségügyi problémák miatt szünetet tart, és nem versenyzik a North CS:GO csapatában.

Markus „Kjaerbye” Kjaerbye az Astralis után került a dán North esport csapatához 2018 elején. Nemrég úgy döntött, abbahagyja a versenyzést, mivel egészségügyi problémái adódtak.

„Az elmúlt néhány hónapban hasi fájdalmaim, légzési nehézségeim, mellkasi görcseim voltak. Ez megnehezítette, hogy a legmagasabb szinten játsszam azt a játékot, ami szeretek – mondta.

Kép forrása: North

„Elértem azt a pontot, amikor hallgatnom kell a testemre és időt kell szánnom a gyógyulásra. Nem tudom, mikor térek vissza, de tudom, hogy szünetre van szükségem” – tette hozzá.

Kjaerbye pozícióját a múlt héten Jimmy ‘Jumpy’ Berndtsson edző töltötte be a Road to Rio bajnokságon, ahol legyőzték a Movistar Riders és a G2 Esports csapatát. A játékos helyét a jövőben Kristoffer ‘Kristou’ Aamand veszi át.

“Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy Kjaerbye szerencsétlen helyzete miatt pótolnunk kell egy embert, megragadtuk a lehetőséget, hogy egy fiatal és fejlődő tehetséget hozzunk a csapatba”mondta Graham Pitt, a North vezetője.

A North elmondta: az elmúlt hónapok teljesítményét figyelembe véve választották Kristout.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×