Úgy tűnik, a Call of Duty: Warzone játékosait nem lehet megállítani, a legprofibb játékosok pedig egyre jobban fejlődnek. Ismét rekordszámú gyilkosság született.

A Call of Duty: Warzone már hónapokkal ezelőtt megjelent, azok pedig, akik rendszeresen játszanak, már igazán jók lehetnek benne. Nem csoda tehát, hogy a legjobb játékosok egyre több killt tudnak összehozni, arról nem is beszélve, hogy a különböző világrekordok megdöntése is egyfajta cél lett a legjobbak körében.

Legutóbb szerdán mutattuk meg nektek a legfrissebb rekordokat, most pedig frissítenünk kell a listát, hiszen egy 4 fős csapat új világcsúcsot állított fel.

Ouad játékmódban egyébként legutóbb május 12-én született új rekord, akkor Cellium, Priestahh, Deleo, Jukeyz 113 killt szedtek össze egy meccs alatt. Most Teepee, Symfuhny, HusKerrs és DougisRaw csapata még agresszívabb játékának köszönhetően 121 killel fejezte be a kört.

Ha figyelembe vesszük, hogy egy meccsen 150 játékos vesz részt, ez nem kis teljesítmény. Számokban mérve kiirtották a játékosok 83 százalékát.

  • Doug 32 kill
  • Teepee 31 kill
  • HusKerrs 34 kill
  • Symfuhny 24 kill

Kép forrása: Twitter

Íme tehát ismét a rekordtáblázat:

Rekord Csúcstartó Killek Dátum
Solo Risible 39 Május 3.
Trio OtherGun, Swiko, Seoxi 93 Április 30.
Quad  Teepee, Symfuhny, HusKerrs, DougisRaw 121 Május 15.
Solo vs Trio Bartonologist 39 Május 9.
Solo vs Quad Fukluvey / RyyGaming 48 Május 4.

Te hány embert ölték meg eddig egy meccs alatt?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×