A Cyberpunk 2077 készítői úgy tűnik, igen csak kedvelik a futurista témát, hiszen játékukba nem csak akciósztárok, de filmekre utaló járgányok is kerültek.

Már csak hónapok kérdése és végre elindíthatjuk a Cyberpunk 2077-et, amit olyan régóta vár mindenki, aki bízik a CD Projekt RED munkájában. A játékkal kapcsolatban az elmúlt egy évben rengeteg hírt kaptunk, az egyik legnagyobb durranás pedig az volt, hogy Keanu Reeves is szerepet kap a történetben.

Persze nem ez az egyetlen olyan dolog a játékban, ami utalás vagy tisztelgés más műre. Nemrég a játék egyik vezető fejlesztője, Pawel Sasko bejelentette: a Mad Max – A harag útja című film és képviselteti magát egy autó formájában.

Ezt egyébként annak kapcsán jelentették be, hogy május 15-én volt a film megjelenésének 5. évfordulója. Ennek alkalmából Reaver autót készítettek a Cyberpunk 2077-be. Ez egyébként a Quadra Type-66 egyedi változata, 1000 lóerővel.

A Mad Max – A harag útja egyébként egy 2015-ben bemutatott, amerikai-ausztrál koprodukcióban készült posztapokaliptikus akciófilm George Miller rendezésében.

Neked hogy tetszik a kocsi?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×