A VALORANT negyedik pályája már itt lehet a küszöbön. A sasszemű játékosok pedig már új elemeket is észrevehettek a játékban.

A Riot FPS játéka egyelőre még béta stádiumban van, de ez nem akadályozza meg a fejlesztőket abban, hogy már most tovább bővítsék a játék adta repertoárt. Ha már unod a három jelenlegi mapot, jó hír lehet számodra, hogy a VALORANT következő pályája itt lehet a küszöbön.

A játékon belül egyre több elem jelenik meg, amelyre a Rangen belül bukkanhatunk rá. Az új portálok pályarészeket hozhatnak magukkal, mely az FPS lövölde következő pályáját, Velencét hozhatja el számunkra.

Pályája

Az első portál május 13-án jelent meg, és sokan egy új érkező hőst vizionáltak bele. A mai napra már az óratoronynál jelentek meg új elemek, mely tört darabkákat tartogatott számunkra.

So I posted about the portal yesterday, then this stuff shows up today around the clock tower. I don’t think it has anything to do with a new agent anymore. I think the new Venice map is going to be made out of a fixed up range map. Like going back in time to when it wasn’t broken. from r/VALORANT

Mad_King_Raz szerint ezeket az épületeket időkapun keresztül kapjuk meg, mely a régi Velence romjait hozza el számunkra. Szerinte a Range az egykori olasz városka romjait takarja, és az idővel szépen kiegészül pályává. Mindenesetre valószínűleg egyre több nyomot kapunk, ahogy telik az idő, és hamarosan lelepleződik, hogy mit is jelentek a portálok.

Ti szeretnétek, ha a VALORANT következő pályája érkezne?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×