A nemrég indult League of Legends Pulsefire Event során bizony úgy tűnik, az árak tekintetében még a Riot sem mindig határozott.

A napokban indult League of Legends Event Pass, mely rengeteg kozmetikai tartalmat kínál, és arra ösztönzi a játékosokat, hogy megszerezzenek belőle, amit csak lehet. Megjelentek a Prestige skinek, amik miatt több ezren vásároltak bérletet. A speciális kiadásokat Event Tokenekért lehet megszerezni, egyes elemek árát pedig még a Riot sem tudja biztosan.

Egy lelkes játékos a Redditen tette közzé nemrég, hogy érdekes árváltozás történt úgy, mintha az adott elem eredetileg is annyiba került volna. Aflyintoilet arra lett figyelmes, hogy a Shopban a Mystery Emote 60 tokenbe kerül, annak ellenére, hogy a Patch Notes szerint 40 token az ára. Ezt képpel is bizonyította.

Kép forrása: Reddit

„Az emote ára 50 százalékkal nőtt” – írta Aflyintoilet.

Ám érdekes módon azóta a Riot frissítette a hivatalos Patch Notes-t is, melyben már 60 token szerepel árként. Az árváltozásról persze nem tájékoztattak senkit. Aki tehát korábban vette, jobban járt.

Kép forrása: Riot

Még egy pofon azoknak, akik bíztak abban, hogy a Pass megvásárlásával jól járnak, és értékes holmikra válthatják a megszerzett tokeneket.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×