Nem éppen úgy sikerültek a botok a PUBG-ben, ahogyan azt a fejlesztők először megígérték.

Már több mint két hete bekerültek a botok a PUBG konzolos szervereire, a játékosok pedig azóta egy rendes meccset nem tudnak lejátszani. A frissítés élesítése óta nem volt olyan kör, ahol ne lett volna minimum 10 bot, de sokkal több az általános, sőt az sem idegen, hogy akár 80 NPC van egyszerre a pályán.

Sajnos ezek a számok és tények egy kicsit sem vágnak egybe azzal, amit a fejlesztők korábban ígértek a botok érkeztével kapcsolatban.

„Ahogy növekszik a játékos skillje, annál kevesebb bottal találkozik majd.”

Egyértelmű csúsztatás. Ezen a ponton már az sem szolgálna meglepetéssel, ha kiderülne, hogy semmilyen kapcsolat nincs a körben játszó játékosok skillje és a botok mennyisége között. A fejlesztők azt ígérték, hogy a botok nem fogják ellepni a játékot, inkább segítség lesz a fejlődésben. Semmit sem sikerült betartani.

„A botok azért lesznek, hogy segítsenek az új játékosoknak betanulni.”

Ez sem igaz. A botok olyannyira hasznavehetetlenek, hogy egy olyan ember is elbánna velük, aki soha, vagy csak nagyon keveset játszott videojátékokkal. Ahelyett, hogy megpróbálna emberien viselkedni, egyenesen fut a következő kör irányába, nem támad csoportban és semmilyen kiszámíthatatlan cselekedete nincs az AI-nak.

Aki tényleg fejlődni szeretne, vagy akár csak ismerkedik a játékkal, a TDM vagy a gyakorló sziget sokkal jobb lehetőség erre.

A közösség teljesen elszállt, hatalmas a felháborodás a botok körül. A PUBG Corp. állítólag már készíti a következő generációs botot, amit csak Ultronnak hívnak házon belül, ez viszont sajnos a másik véglet. Annyira erősre sikeredett, hogy most próbálják letörni a szarvait.

Van olyan, aki élete játékának tartotta a PUBG-t, egészen a botok érkeztéig:

PUBG is probably my favorite game of all time, the intensity of each moment is unmatched by any other game in existence. All that goes out the window when there are brain dead bots from PUBATTLEGROUNDS

Mások petícióval próbálkoznak, NE LEGYENEK BOTOK PC-N!

Petition to remove Bots on PC. SAVE PUBG! from PUBATTLEGROUNDS

Másik elégedetlen vásárló: játszhatatlan a PUBG ebben a formában:

Thanks PUBG: no solos without bots 🙂 from PUBATTLEGROUNDS

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a botokkal kapcsolatban?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×