Ó, a régi szép idők, amikor a deszkázás még egy egész generáció számára menő volt. Tony Hawk játékokkal játszani még inkább.

Amikor fiatal voltam, tényleg menő volt, ha valaki Tony Hawk játékkal játszott. Még akkor is, ha valaki egyébként nem tudott deszkázni, vagy éppen azt sem tudta, hogy ki Tony valójában. Menő volt és kész. Talán ezt a fajta hangulatot kívánja visszahozni a Microsoft, amikor felfedte a Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 árát a Digital Deluxe Edition részleteivel.

Igen, ez azt jelenti, hogy a két játék, melyet olyan sokat nyüstöltünk régen, az új konzolokra is megjelenik, valamilyen átalakított, modernizált formában. Örülhetnek azok a rajongók, akik régóta kérik a Vicarious Visions csapatát, hogy a régi játékokat hozzák vissza.

A hivatalos oldal szerint a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 összesen 13.490 forintba kerül. Megjelenés: szeptember 4.

Kép forrása: Microsoft

Ami a Digital Deluxe Editiont illeti, azért már 16.490 forintot kell kicsengetni. Ehhez egyéb játékbeli kiegészítőket kapunk, mint outfitek, pályák stb.

„Ez kötelező vétel azok számára, akik szeretik a Pro Skater sorozatot, és a retro ruhákat. Függetlenül attól, hogy a játékosok előrendelik-e a játékot, hozzáférhetnek a Warehouse Demo-hoz, amikor megjelenik” – olvasható a leírásban.

Te megveszed a Tony Hawk játékokat újra?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×