Nem csak elindult az Apex Legends 5. évada, de a régóta várt Mirage átalakítás is megérkezett. Miben változott a karakter?

Azok, akik az Apex Legends 5. évadának frissítése után lépnek be a játékba, már élvezhetik Mirage frissített változatát. Az utóbbi időben ugyanis több panasz is érkezett rá, a karakter képességei tele voltak bugokkal, ráadásul régóta kérték a játékosok, hogy kicsit balanszoljanak a hősön.

Végre megjött az új Mirage

Kép forrása: Respawn

A Respawn betartotta ígéretét, és a játékosok kérésére átdolgozta a karakter képességeit. A fejlesztők nagyon remélik, hogy az átdolgozott decoy után végre mindenki elégedett lesz.

A legnagyobb változtatás Mirage Psyche Out taktikai képességét érinti. A holografikus klón most minden szinten utánozza az eredeti karakter mozdulatát, hogy a másolatok még élethűbbek legyenek, és még sikeresebben lehessen velük félrevezetni az ellenfeleket.

A Life of the Party ulti szintén változáson ment keresztül: ugyanúgy működik, mint a Psyche Out, de jóval több klón indul útra. Ezen felül jött egy kis láthatatlanság, ugyanis Mirage teljesen eltűnik a célkeresztből, miközben visszahívja a csapattársakat a respawn beacon-nal.

A fejlesztők célja mindezzel az, hogy Mirage nagyobb szerepet töltsön be az Apex Legends metában. Hogy az új képességek mennyire lesznek hatásosak, azt pedig már a játékosok fogják megmondani.

kép forrása: Respawn

Íme a változások:

Passzív: Now You See Me

  • Mirage álcázva lesz, miközben visszahozza a csapattársakat a beacon-nál. Ez igaz a knockos csapattársakra is, ők is álcázást kapnak

Taktikai: Psyche Out

  • Mirage átveheti az irányítást a kiküldött klón felett egy gomb megnyomásával
  • Miközben irányítjuk, a klón utánozza Mirage minden mozdulatát
  • A klón most már 60 másodpercig él
  • Egy új klón kiküldése megszünteti a korábban kiküldött klónt

Ultimate: Life of the Party

  • Mirage kiküldhet egy rakás klónt, mely utánozza az eredeti minden mozdulatát. A cooldown 60 másodperc.

Neked hogy tetszik az átalakított Mirage?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×