Megérkezett a League of Legends legújabb frissítése, a 10.10. Új Pulsefire skinek és metaváltozások kerültek a csomagba, készül a nyári idény.

Ugyan most minden az új Volibear VGU körül forog, nem szabad elfelejteni, hogy az éles szerverek egy ciklussal hátrébb járnak, mint a PBE. Az új karakter már tesztelhető a tesztszerveren, s így vele együtt a 10.11 legjava is, ma mégis a 10.10-nek eshetünk neki az éles kliensünkkel.

A 10.9-ben megérkeztek a világbajnokoknak járó kinézetek, a FunPlus Phoenix ötöséről rántotta le a leplet a Riot Games. Ezúttal viszont ismét tematikus köntösbe bújik a játék, új Pulsefire skinekkel akarják elcsábítani a játékosokat a fejlesztők. Ekko, Fiora, Pantheon és Lucian is futurisztikus külsőt kap, utóbbit ráadásul egy Prestige lehetőséggel is megkínálták.

 

Változni fog a meta is, legalábbis temérdek nerfelt és buffolt karakter ezt jelzi előre. Diana, Katarina, Miss Fortune és Maokai egyértelműen közönségkedvenc volt az elmúlt időszakban, nem meglepő a Riot döntése. Mellettük még veszített az erejéből Taric, Kayn és Kled is.

Viszont ezúttal pont annyi karakter erősödik, amennyi gyengült. Az előző hetest Annie, Irelia, Nidalee, Sivir, Twisted Fate, Udyr és Soraka hetese váltja. Az összes pozíciót érték változások, a profi bajnokságok lassan indulnak, valószínűleg a 10.10 hatását már érzékelni fogjuk az LCS és az LEC startjánál.

A hivatalos magyar nyelvű Patch Note-ot erre a linkre kattintva olvashatjátok el.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×