Az Infinity Ward újabb eszközzel próbálja meg kiszűrni a csalókat. Ezúttal a kétlépcsős azonosítást vezették be az ingyen felhasználók számára.

Az ingyenes multiplayer játékoknál gyakran fordul elő, hogy csalókkal kell szembenéznünk. Ez alól sajnos a Warzone sem kivétel, és már több mint 70 ezer felhasználót kellett kitiltani csalás gyanújával. A játékélmény megóvásának érdekében az Infinity Ward most egy újabb biztonsági lépést hozott be a rendszerbe.

Az új játékosoknak, akik az ingyenes PC-s regisztrációt használják, már kötelezően SMS hitelesítést kell alkalmazniuk, ha szeretnének Verdanskban földet érni. A helyzet már annyira eldurvult, hogy a konzolosok inkább kikapcsolják a cross-play lehetőségét, mintsem hogy csalókkal játszanak. Bevallom én pont ezért szerettem a Warzone-t, mert itt végre tudtam játszani a PC-s haverokkal.

Az Infinity Ward, ahogy ígérte folyamatosan frissíti a védelmét, hogy minél több csalót kitudjanak szűrni a harcmezőkről. Pár hete jött is a frissítés, hogy a potenciális csalókat összeeresztik egymás ellen, most pedig a kétlépcsős azonosítással erősítik a védelmet.

Egyelőre sajnos sok mindent nem tudunk tenni az ügy érdekében, mint hogy a gyanús eseteket reportoljuk, és élvezzük a játék adta lehetőségeket. Az Infinity Ward mindenesetre dolgozik az ügyön, így reménykedjünk, hogy hamarosan minimálisra csökken a csalók száma Verdanskban.

Nálatok milyen gyakran bukkannak fel csalók a játékban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×