Már elérhető a 10.11-es ciklus tartalmainak első hulláma a League of Legends PBE szerverén. Az új Volibear mellett új skinek is érkeztek a játékba.

Az éles szerverekre már megjöttek a legújabb Pulsefire skinek. Pantheon, Fiora, Ekko és Lucian tehát hamarosan új öltözékben bukkanhat fel a Riften.

A 10.10-es ciklus megjelenésével a PBE is egy lépéssel előrébb lép, ott már a 10.11-es tartalmakat tesztelhetjük.

A szóban forgó csomag legfontosabb eleme egyértelműen a Volibear VGU. Egy évvel korábban a közösség megszavazta a karakter frissítését, pár hét múlva pedig végre megjelenik. Az új stílust eddig a visszajelzések alapján a játékosok kedvelik, a játékmenete pedig leejtette az állunk. A régi motorosok még emlékezhetnek az Ohmwrecker tárgyra, ami egy ideig inaktívvá tette a közelben lévő tornyokat. Kiválóan jött akkor, ha tornyot akartunk dive-olni. Nos, ez a tárgy már nincs a játékban, de Voli új ultija megkapta az Ohmwrecker effektjét. A profi játékosok imádni fogják Volibear VGU-ját.

https://www.youtube.com/watch?v=tW0pz24YO4E&feature=emb_title

 

A show-t tehát egyértelműen Volibear cipeli a hátán, ettől még nem csak ő érkezett a 10.11-gyel. Poppy, Gnar és Bard is új skinekkel gazdagodik, mindháromnak jól jött már a vérfrissítés. Ráadásul az Astronaut skincsaládba érkezik az összes, ami utoljára 2012-ben bővült AstroNautilus-szal.

Mindhárom skin 1350 RP-s árcédulát kapott a PBE-n, így várhatóan ennyiért is lesznek kínálva az éles szervereken is.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×