A Riot Games segít a tájékozódásban a Senna játékosoknak. A következő League of Legends frissítéstől kezdve pingelhető lesz az Absolution.

Örülhetnek a Senna játékosok, na meg csapattársaik, ugyanis a következő frissítéssel új lehetőségekkel bővül a karakter. August Browning, a League of Legends karaktereiért felelős csapat egyik vezetője Twitteren bejelentette, a hős passzívja hamarosan pingelhető lesz:

 

A 10.10-es ciklustól kezdve tehát nem kell majd a sötétben tapogatóznunk, ha játszik velünk egy Senna, hanem látni fogjuk, hogy mennyi időbe telik még beindulnia a karakternek. Azt is látni fogjuk, hogy a felhalmozott passzív jelzők egészen pontosan mekkora lőtávolságot szolgáltatnak Sennának.

Az Absolution – Senna passzívja – sokat változott az elmúlt hónapokban, a hős megjelenése óta többször is gondja akadtak vele a fejlesztőknek. Most úgy tűnik, hogy sikerült kezelhető keretek közé szorítani, így volt idejük a felhasználói élményen is javítani. Az új ping segítheti a gördülékeny Solo Queue kommunikációt, valamint segít a Sennát irányító játékosnak is átlátni, hogy pontosan hol tart a karakter fejlesztésében.

Az új játékelem egy nagyobb hullám előhírnöke is lehet, Nasus és Kindred is biztosan örülne egy ehhez hasonló lehetőségnek.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×