Hosszú ideje várjuk már, de végre tényleg megérkezik. A PUBG Mobile 13. szezonja már a héten elstartol, tonnányi új tartalommal.

Végre lerántotta a leplet a Tencent a PUBG Mobile következő szezonjának premier dátumáról. A 13. szezon végül korábban fog érkezni, mint amire számítottunk.

Ahogy az lenni szokott, az új szezon temérdek újdonsággal fog beköszönni. A játékosoknak lehetőségük lesz új Royale Pass-t vásárolni, de ha nem akarunk költekezni, is ott lesz nekünk az új pálya varázsa. A shopba új skinek fognak érkezni, valamint új fegyverekkel is fűszerezik majd a játékmenetet a fejlesztők. Egyébként is közkedvelt volt a játék, de a 0.18.0-ás frissítés pozitív fogadtatása biztosan meglátszik a játékosszámokon.

A május 13-án induló szezonban egy új fizetőeszközzel is találkozhatunk, ez lesz az AG. Ritkán lehet majd hozzájutni, cserébe prémium tárgyakat vásárolhatunk majd belőle, valós pénz használata nélkül. Vagyis azok, akik sokat játszanak a játékkal, de nem akarnak költeni rá, akár fizetős tartalmakat is megkaparinthatnak majd.

Az újdonságok tehát remélhetőleg már szerdán megérkeznek. Jót fog tenni a vérfrissítés a közösségnek, meglehetősen hosszú volt a 12. szezon. A nagy siker után tehát fel van dobva a labda, reméljük a következő Season csak tovább erősíti majd a PUBG Mobile közkedveltségét.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×