A 14 éves ausztrál játékos gépe nem működött megfelelően, ezért gépet kellett váltania. A következő meccs elején el kellett hagynia a meccset, bannolta az Epic Games.

Az Epic nem sokat görcsöl mostanában, ha valakit bannolnia kell a Fortnite profi közösségéből. Nemrég egy 9 éves játékos repült, mivel egy pénzdíjas eseményen játszott, itt a minimum életkor 13. Nem járt jobban Dubs sem, a Faze játékosa, miután teaming vádjával lett felhajtás körülötte. Bár a jelenetek nagy részét meg tudta magyarázni, az Epic-et ez sem hatotta meg.

A héten egy újabb tizenéves esett áldozatul

A 14 éves ausztrál profi játékos, Kquid, a Fortnite Champion Series Invitational közben kapott, állítólag tévesen bant a profiljára. A második meccs elején a buszból lett kirakva, ezt a kört már kvázi el sem kezdhette.

Ahogy a videón látszik, Kquid azt hitte, hogy a testvére lépett be a profiljába, azonban mint kiderült, nem erről volt szó. A játékos szerint az állhat a háttérben, hogy a régi gépe folyamatosan kifagyott, így egy új gépet kellett harcba állítania. Az egészről felvétele van, élő adásban történt, ennek elég bizonyítéknak kell lennie.

 

A fiatal játékos, bár minden platformon, ahol csak tudott, felszólalt a tiltása ellen, szerencsére ezt mindig normális keretek között tette.

A játékos már biztosan nem vehet részt a második heti megmérettetéseken, miután az első hetet nem tudta lejátszani a tiltás miatt. Kquid számít az Epic Games közbenjárására, és várja a banjának visszavonását, akár 1-2 napon belül.

Reméljük nem lesz rendszer abból, hogy hardverváltás miatt bannolgat az Epic, akkor ugyanis sokan ráfáznak majd a Fortnite profiljukkal.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×