A Rare és Non Rare kártyák közötti keresgélés néha hosszú időt elvesz a játékunkból. Egy új funkcióval simán leegyszerűsíthető lenne a probléma.

A játékosok, mint minden évben, korán elkezdik dobálni ötleteiket, hogy mivel lehetne jobbá tenni a FIFA-t. Már a TOTS szezonnál tartunk, ami annyit jelent, lassan lezárul a FIFA 20 és lélekben készülünk már az új játékra, mely szeptemberben debütál. De mivel is lehetne jobb? Például egy Rare keresési funkcióval.

EA PLEASE – Allow us to search for Rare’s or Non Rare’s from r/FIFA

Az igény nem most merül fel először a közösség részéről. Ez a gondolat már bennem is többször megfogalmazódott, de most egy reddit felhasználó posztját látva újra előjött az ötlet. Mennyivel kényelmesebb lenne, ha a Rare és Non Rare kártyák között lehetne keresni külön. Igazából a szűrési lehetőségek megvannak hozzá, csak a rendszerbe kéne beletenni. Egy gold upgrade-nél is mennyivel hasznosabb tudna lenni, ha kiválaszthatnám, hogy kizárólag non-rare játékosokat keressen.

Mostani LaLiga Upgrade-hez kizárólag Rare játékosok voltak használhatók.

A másik funkció a játékosok speciális lapjai közötti keresés. Egyes játékosok rengeteg speckó lappal rendelkeznek, ráadásul ott vannak a BL kártyák is, amiket szintén speciális kártyának minősít a rendszer. Néha nagyon zavaró, hogy próbálok rákeresni egy játékos lapjára, és folyamatosan BL lapok jönnek szembe. Ha az ikonoknál sikerült, hogy különböző laptípusokra tudjunk szűrni, akkor szerintem ez se lehet annyira nehéz. Például, hogy kiválaszthassam Son melyik lapját keresem épp a marketen.

Egy játékos van, hogy 7 speciális lappal rendelkezik.

Nekem ezek a funkciók nagyon hiányoznak a keresési lehetőségekből. Reméljük a FIFA 21 egyik újítása lehet legalább a Rare, Non Rare keresés.

Ti mivel bővítenétek még a játékot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×