Még csak az 5. évad indulásánál tartunk, de az adatbányászok nem nyugszanak. Szerintük már sejteni lehet, mit tud majd a 6. évad új karaktere.

Már csak órák kérdése és elindul az Apex Legends 5. évada: a Fortune’s Favor. Az évadról árulkodó előzetes alapján pár azt gondolják: már bepillanthatunk abba is, milyen képesség várható majd egy Loba utáni karakterrel.

 

Néhány rajongó úgy véli ugyanis, hogy Loba nem az egyetlen új karakter, aki megjelent az előzetesben. Egy képesség ugyanis egy már korábban kiszivárgott karakter, Rampart lehetséges érkezésére utal. Persze mindez csak spekuláció, de simán lehet, hogy a fejlesztők már most elhintik, mint dolgoznak éppen.

Rampartról egyébként 2019 februárjában lehetett először hallani, miután egy rakás karaktert felfedtek az adatbányászok. Már akkor tudták, hogy érkezni fog Wattson, Octane, Crypto és Loba. Noha Ramartról egy ideje nem lehet hallani, a kiszivárgott képessége szerint képes egy turretet lerakni a földre. Egy adatbányász szerint ez látható most.

Ha ez a feltételezés igaz, akkor valóban érkezik egy karakter, aki képes lerakni a hordozható S6 nevű turretet.

Ez a kép állítólag a Respawn stúdiójából szivárgott ki.

Nos, mindez csupán erős feltételezés, de érdekes gondolat. Ugyanakkor az Apex Legends 6. évada még igen messze van. Addig simán lesz mit felfedezni a holnap induló 5. évadban.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×