Az Apex Legends 5. évadában számos újítás várható, többek között új opció lesz arra is, hogy újratöltsük az ultit.

Az Apex Legends 5. évada, a Fortune’s Favor számos újdonságot kínál a játékosoknak. Jön egy új karakter, jelentős map-változások várhatók, sőt érkezik a pályára egy eszköz, ami az ulti-képesség feltöltésében segít.

A legutóbb megjelent gameplay előzetesben a szemfüles játékosok felfedezték, hogy várhatóan egy olyan eszköz érkezik, ami látszólag pillanatok alatt újratölti az ulti képességet. Mindez a videóban 1:20-nál látható.

 

Persze a tézis még nem nyert megerősítést, mindenesetre nagyon érdekes lenne egy ilyen eszköz a pályán. Az ultiknak ugyanis óriási hatása lehet a harcok során, különösen akkor, amikor már igen szűk a kör. Azok, akik sikeresen elfoglalják az eszköz területét, nagy előnyre tehetnek szert.

Az ultitöltők Kings Canyon map több pontján is feltűnhetnek majd. Egyelőre viszont nem sokat tudunk az eszközről: lehet, hogy használata valamilyen hátránnyal jár, vagy épp csak egyszer használható.

Bárhogy is, bizonyára sokan fognak majd harcolni azért, hogy újratöltsék a legjobb képességet. Az Apex Legends 5. évada holnap, azaz május 12-én indul.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×