A LaLiga SBC is megkapta az új szerzeményét, és a csapatok összetákolása után Ávila TOTSSF lapját szerezhetjük meg. De megéri-e kivenni?

A Team of The Season So Far alatt minden liga SBC-je gazdagodik egy új játékossal. Az angol ligákban középvédőkkel, most pedig argentin csatárral gazdagodunk a 20 csapat összerakása után. Ezequiel Ávila lapbemutatója következik.

Ávila

Ávila már első ránézésre se tűnik nagy durranásnak. 3 csillagos SM, 4-es WF. Bal lábas labdarúgó High, High workrate-tel. Először azt hittem Griezmann statisztikáit nézem, mert egy az egyben ugyanezeket az adatokat látjuk, csak ő egy picit magasabb.

97-es Pace, 91-es shooting. Passzai nagyon gyengék, Dribblingje erős. 99-es Balance mellett 89-es Agility, ami tovább növelhető. Agressziója jó, ahogy az ereje is, viszont ezzel a Staminával ki fogja futni a belét a 70. percre. Pace statjaihoz nem kell nyúlni, szóval egy sniper vagy deadeye chemy lenne rá a legjobb, ha szeretnénk tovább növelni a befejező értékeit.

Ávila

Sniper chemy-vel, 99-es lesz az Agility is.

A 99-es Balance Agility kombót láttuk, hogy Simonnál és Fatinál is milyen hasznos, de a spanyol tehetség sokkal jobban megéri, Simon meg eladható, ha megunjuk.

Ávila

Ávila kártyája biztos nem forgatja fel az álló vizet. Az egyetlen ok, amiért ezt a lapot megcsinálod az azok csomagok, amiket a liga SBC után visszakapsz. Ha esetleg nyitsz egy Messit, akkor strong linket ad hozzá, de akkor már inkább vedd meg Griezmann TOTW Moments  91-es lapját.

Szerintetek látunk egy erős liga SBC-t a TOTSSF alatt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×