Gondolom, senki nem lepődik meg azon, hogy az Assassin’s Creed Valhallához később DLC kiegészítők is érkeznek majd. Az egyik erről szól majd.

Az utóbbi időben több Assassin’s Creed játék sem ért véget ott, ahol eredetileg befejeztük. Mind az Origins, mind az Odyssey esetében több kiegészítő DLC tartalom készült, új területekkel, történettel, küldetéssel, szintekkel stb. Az Assassin’s Creed Valhalla esetében is erre lehet számítani, ám most az is kiderült: miről is szól majd az első DLC.

A hivatalos Uplay Germany Assassin’s Creed: Valhalla Season Pass leírás szerint a játék első DLC-jében a játékosok „felfedezhetik a kegyetlen igazságot a Beowulf legenda mögött”. A Ubisoft persze még nem fedte fel a DLC-k részleteit, de azért a Beowulfról van némi fogalmunk.

Beowulf óangol elbeszélő költemény avagy hőseposz, amely Skandináviában játszódik, és az óangol irodalom legfontosabb alkotásának számít. Hosszú évszázadokon át feledésbe merült, és csak akkor vált közismertté, amikor 1815-ben kinyomtatták. A történet szerint Beowulf, a svéd geatok ifjú hőse, hírét véve Hroðgar szomorú helyzetének, királya engedélyével útnak indul, hogy segítségére siessen a dán uralkodónak.

Beowulf harca a sárkánnyal, J. R. Skelton, 1908 – Kép forrása: Wikipedia

A DLC persze az új történet mellett friss küldetéseket, új bejárható területet is tartogat majd.

Kép forrása: Assassin’s Creed: Valhalla Uplay

 

Érdekesség, hogy ez csak a német leírásban található meg, az angolba (még) nem került be. Az pedig nem meglepő, hogy a Ubisoft szívesen foglalkozik a Beowulf legendával, hiszen 2007-ben már kiadtak egy játékot a témában. A Beowulf: The Game egy hack and slash cím volt, ami a 2007-es Beowulf című animációs film alapján készült.

Te előrendeled az Assassin’s Creed Valhallát?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×