Bárki, aki azt mondja, hogy a Fortnite egy könnyű játék, hazudik. A közösség egyik legnézettebb streamere, Ninja pedig úgy gondolja, könnyedén a legjobbak között lehetne.

Tyler ‘Ninja’ Blevins nemrég a „Zapped with Bob Menery” podcast vendége volt, amiben a játékokról, a karrierjéről, na meg a streamelésről volt szó. A beszélgetés során előkerült a kompetitív Fortnite is.

„Egyáltalán nem vagyok a legjobb.” – mondta Ninja, amikor arról kérdezte Menery, hogy Ő-e a legjobb Fortnite játékos a világon.

„Viszont ha komolyan venném, könnyedén a legjobb ötven játékos között lehetnék.”

Nos, a sikerhez elengedhetetlen a magabiztosság, viszont ha megnázzük a statisztikákat, akkor a közösség joggal hőbörög Ninja kijelentése miatt. A jelenlegi rangsor alapján Zaytet az 56. helyre rangsorolják, Tfue a 100., míg Reverse2k, aki sokak szerint a hátán cipelte Ninját a kompetitív versenyeken, csupán a 345. helyen áll. Tyler jelenleg az 1475. játékos a Fortnite kompetitív ranglétrán.

Biztonságos pozícióból hagyta el ez a megkérdőjelezhető kijelentés a híres streamer száját, elvégre pár hónapja bejelentette: nem akar többet versenyezni. Így tehát sosem fog kiderülni, hogy képes-e a legjobb 50 közé kerülni, ahhoz ugyanis komoly energiabefektetés kellene.

Valószínűleg ezért közvetít mostanában Warzone-t inkább…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×