Van jó pár olyan Fortnite skin, amihez egyáltalán nem elég sokat játszani vagy feltankolni V-buckokból. Ezekért mélyen a pénztárcába kell nyúlni!

Az Epic hamar rájött arra, hogy a játékmenet csak másodlagos funkciója a legsikeresebb játékuknak. Tudják, hogy a legkeresettebb termékük tulajdonképpen csak egy Fortnite skin webshop, úgyhogy erre rá is fekszenek alaposan.

A játékban mára már megszámolni sem lehet, mennyi skin található, ezek ráadásul egyre ritkábbak lesznek, hiszen vannak olyanok, melyek csak limitált ideig voltak elérhetőek. Ahogy megérkezik majd most az új harmadik szezon, a Chapter 2 második szezonjának battle pass skinei például vélhetőleg soha többet nem lesznek beszerezhetők.

A legritkább és a legdrágább viszont nem mindig fedi egymást. Bár volt olyan nagyon ritka Fortnite skin (elég csak a Reaperre gondolni például), amit csak rengeteg játékkal lehetett begyűjteni, az elmúlt évek során jó pár olyan alkalom volt, amikor jókora összegeket kellett kiperkálni egy-egy kinézet megszerzéséhez.

Ezek közül is a legdrágábbakat szedtük most nektek össze egy videóban.

 

Nektek megvan valamelyik a listáról? Írjátok meg nekünk kommentben!

×