Végre bemutatták az új Volibeart. A Riot Games egy hivatalos stream keretein belül leplezte le a freljordi karaktert. Nagyon várós lesz.

Idén két nagyszabású VGU élesítését tervezte a Riot Games. Ezek közül egy – Fiddlesticks -, már játszható az éles szervereken is. A teljesítménye még hagy némi kivetnivalót maga után, de a fejlesztők folyamatos buffokkal igyekeznek irányba állítani a hőst. A másik átalakításra váró League of Legends karakter az nem más, mint Volibear, akinek a munkálatai némileg lassabban haladtak, mint a madárijesztőnek.

Az év elején még a Riot nem tudott konkrétumokat mondani arról, hogy mikor jelenhet majd meg az új Volibear. A fejlesztőcsapaton belül sokáig kérdéses volt, hogy a régi tematikát, vagy egy új, „lovecraftosabb” kiadást élesítsenek. Végül egy hivatalos blogbejegyzésben elmondták, a tradicionális vonalat fogjuk megkapni, a másik verzióból pedig egy új skin készül, amit a karakter tulajdonosai meg fognak kapni ingyen a VGU megjelenésekor.

A release pedig már közelebb van, mint gondoltuk, a hivatalos League of Legends közösségi oldalak az este folyamán bemutatták az első játékmenet-videót a hősről, érintve az új skineket is:

 

A karakter ezúttal tényleg egy freljordi istennek érződik, legalábbis a látottak alapján. Gnar, Yorick és a régi Volibear ötvöződik egy testben. Biztosak vagyunk abban, hogy sokaknak nagy kedvence lesz a megjelenése után.

A szóban forgó VGU idén az utolsó, innentől kezdve 2020-ban már új karakterekre szeretne fókuszálni a kiadó.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×