A Riot Games legújabb lövöldéje, a VALORANT, sokakat elvarázsol. Ám mivel egy béta stádiumban lévő játékról beszélünk, sajnos egy-két hiba még becsúszhat.

Bőszen osztogatja Twitch-en a Riot Games a VALORANT hozzáféréseket. A zárt béta stádiumban lévő játék jelenleg az egyik legnézettebb játék a streaming platformon. Nap mint nap több ezren fordulnak meg a szervereken, mindezt úgy, hogy vannak olyan régiók ahol még el sem érhető a játék. A Riot tehát ezúttal is hatalmas sikert aratott.

Ugyan az anti-cheat programot, a Vanguardot sokan bírálták, mára már úgy tűnik megbékélt vele a közösség. Amióta megjelent a Ranked mód, szinte csak a fejlődésre és a ranglétra megmászására koncentrálnak a játékosok. Persze csak akkor, ha hagyja őket teljesíteni a játék.

Szerencsére alig lehet hibákat találni a játékmenetben, rettentően ritkák a komolyabb bugok. Én személy szerint még eggyel sem találkoztam, viszont a Redditen fel-felbukkan egy-két bejelentés. A Riot Games rettentően komolyan veszi az ilyesmit, jól látszik a közösségi jelenlétükön, hogy nagy terveik vannak a VALORANT-tal.

Az aktuális frissítésciklusban előidézhetünk egy igencsak hajmeresztő hibát Phoenix-szel. A karakter előszeretettel rohan be az ultijával az ellenséges frontvonalba, annak érdekében, hogy megtizedelje azt. Ám ha az ellen lép először és áll rá az ultizó karakterre, bizony nagy bajba tud kerülni.

Apparently it’s possible to get stuck inside of a Phoenix if you plant the spike as he returns from his ult.
byu/Parkslider inVALORANT

Ha Phoenix ultieffektjére helyezzük a spike-ot, ő pedig visszatér az eredeti pozíciójába, akkor bele fogunk ragadni a karakter modelljébe és játékképtelenek leszünk.

Ritka, ám annál kellemetlenebb hibáról beszélünk. Szerencsére a Riot Games felfigyelt a bejegyzésre, s a reagáló munkatárs már továbbította is az esetet az illetékeseknek. A kiadó tehát nem bízza a véletlenre, minden apróbb hibát azonnal javítani akar. Megsüvegelendő mentalitás!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×