Tom Casiello, a Respawn írója arra utalt, hogy az Apex Legends rajongói talán hamarosan Forge-ról hallhatnak, akit a Revenant brutálisan meggyilkolt.

Az Apex Legends egyik vonzó aspektusa, hogy a Respawn az utóbbi időben egyre többet foglalkozik a világ és a karakterek háttér történetével. Minden egyes hősnek megvan a maga sztorija, melyeknek néha köze van a többi szereplő történetéhez.

Loba esetében például kulcsfontosságú, hogy azért érkezik Kings Canyonba, mert szeretne bosszút állni a Revenanton, aki megölte szüleit. A Revenant pedig azután került a képbe, hogy egy interjú közben megölte Forge-ot.

 

Persze sokan feltételezték, hogy itt még nincs vége a történetnek, és Forge talán egyszer visszatérhet. Nos, Tom Casiello író legutóbb a Twitteren arra utalt, hogy a karakterek története talán egyáltalán nem ért még véget.

„Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy megfelelően válasszuk ki, mely karakterek kapnak előzetest / animált történetet / háttérsztorit, hogy senki ne kerüljön ki a reflektorfényből. Jelen pillanatban senki nem jelentheti ki, hogy van olyan legend, akinek a története véget ért” – írta.

Érthető módon jött a kérdés a rajongóktól, hogy akkor ezek szerint hallunk-e még a jövőben Forge-ról? Bár annak ellenére, hogy a Respawn korábban azt mondta, hogy Forge valóban meghalt és örökre eltűnt…

„Kivéve Forge-ot. Az ő története véget ért. Talán…” – tette hozzá.

 

Kép forrása: Twitter

Nos, simán előfordulhat tehát, hogyha Forge nem is lesz egyhamar játszható karakter, talán többet tudunk meg róla az 5. évadban. Talán kiderült az is, hogy pontosan mi köze volt a Revenanthoz, vagy akár Lobához.

Persze az is lehet, hogy az író csupán az Apex közösséget szivatja. Ezt csak az idő fogja megmondani.

Te örülnél Forge visszatérésének?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×