Jönnek az exkluzív Teamfight Tactics Ranked jutalmak. Végre az auto battler is megkapja azt a törődést, amit a MOBA, ráadásul pár héten belül.

A Riot Games bejelentette, a 10.12-es frissítéssel megérkeznek az exkluzív Teamfight Tactics tartalmak. A szóban forgó jutalmakat a játékosok a Ranked pozícióik alapján fogják kapni, éppúgy, ahogy a League of Legends esetében is szokott történni szezon végén.

Érdekes módon a TFT esetében a mid-season is kiemelkedő mérföldkő lesz. A temérdek játékmenetbeli módosítások mellett jutalmak is jönnek a frissítéssel. A június elején megjelenő Patch a ranglétrán is változtatni fog, újra kell majd játszani a besorolóinkat.

Riot Games

Minden játékos, aki legalább Goldig felmászott a bevezető szezonban, valamint a Rise of the Elements szett során, Victorious Little Legendeket fog kapni. A frissítéssel Emote-okat is osztogat majd a kiadó, szintén a Ranked eredményeink alapján.

Azok a játékosok, akik a Galaxies során is kiemelkedőt nyújtanak és legalább Goldban végeznek, a szett végén szintén Victorious Little Legendekre számíthatnak.

A Riot továbbá megerősítette, egy évben két szettre lehet majd számítani, mindegyik 6-6 hónapig fog tartani. Egy szett két időszakra lesz bontva, értelemszerűen három havonta fognak váltani. A két idény között komoly meta változásokra lehet majd számítani, ami új karakterekkel és képességekkel bővíti majd az adott szettet.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×