A Call of Duty: Warzone egyik legmonumentálisabb helyszíne a duzzasztógát, melynek megmászása néha fejtörést okoz. Van megoldás.

Ha játszol Call of Duty: Warzone-t, bizonyára te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy a Dam (gát) legalján voltál, pedig a kör szűkülése miatt fel kellett volna jutni. Lehet, hogy ilyenkor feladtál minden reményt, vagy elindultál körbe. Nos, néhány játékos, akik sosem adják fel, úgy tűnik, hogy találtak megoldást arra, hogy megmásszák a gát falát.

Talán mondhatjuk, hogy a battle royale játékok közül, a Warzone katonái tudnak a legkevésbé hegyet mászni. A karaktermodellek hajlamosak mindenről lecsúszni, így a gát falának megmászása tehát nehéz feladat.

Kiderült, hogy ha jó helyen futunk, akkor egész ügyesen megmászható a fal.

Persze nagyon sok kísérletezés kellett hozzá, de a YouTuber AlphaTube rájött, hogy van egy olyan hely a gátfalon, ahol fel lehet futni. Ahogy az alábbi videóban is látszik, el kell futni a Dam szélén található létrához, onnan a peronra, majd a párkány mentén kell felfutni.

 

A második módszer akkor hasznos, ha valamivel több időnk van feljutni. Itt el kell érni a gátnál lévő épület tetejét, majd a piros csöveken kell felfutni. Persze ez nem könnyű feladat, hiszen egy rossz mozdulat is elég, hogy lepottyanjunk.

 

Nem kétséges, hogy mindkét eset valamivel gyorsabb, mint megkerülni az egész gátat, ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy mászás közben meglátnak és lelőnek. Itt pedig bizony kevés esélyünk is lehet arra, hogy megfelelő fedezéket találjunk.

Mivel ezt a módszert egyre többen ismerik meg, bizonyára a játékosok számítanak is rá, szóval nem árt óvatosnak lenni.

Na, ki a legény a gáton? Neked sikerült már felmászni?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×