Hamarosan megérkezik a League of Legends 10.11-es frissítése, ami ezúttal az alsó ösvényt helyezi nagyító alá. Elégedettek lehetnek a lövészek.

Már készül a League of Legends 10.11-es ciklusa, amiben a fejlesztők a lövész pozícióra helyezték a hangsúlyt. Mark Yetter Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amiben részletezte, hogy egészen pontosan min szeretnének fejleszteni.

Többek között megemelik a Zeal tárgyak támadási sebességét. Ez azt jelenti, hogy azok a hősök, akik profitálnak belőlük – Tristana, Kalista, Vayne, stb. -, gyorsabban fogják elérni a „carry” stádiumot. Az ilyen fejlesztések pedig komoly meta-változásokhoz vezethetnek a profi érában is.

 

Azt hinné az ember, hogy a posztban olvasható bónusz életerő, amit a lövészek kaphatnak a 10.11-től nüansznyi és nem fog komoly változásokat hozni. Nos, aki ezt gondolja, az gondolja újra, ugyanis szignifikánsan masszívabbak lesznek az ADC-k így a jövőben. Shakarez még egy példa diagrammot is készített, Kalistán mutatta be a változtatások hatását:

A frissítés még csak tesztelés alatt van, könnyen lehet, hogy finomhangolt számokkal érkeznek meg az éles szerverekre a szóban forgó módosítások. De még ha így is lesz, jó látni, hogy ismét nagyobb hangsúlyt fektettek a lövészekre a fejlesztők. Kijárt már nekik a törődés.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×